Strada Principala, nr 833A

Fundu Moldovei

jud. Suceava

Tel:   0724 337 320

0724 278 327

© 2019 Casa Ileana

Cazare

SE ACCEPTA TICHETE DE VACANTA

O destinatie - Fundu Moldovei ...
... 4 posibilitati de cazare

Va oferim cazare in 4 case de vacanta, de 2 si 3 margarete, toate situate aproape una de alta.

 

In functie de numarul de persoane si de preferinte va putem recomanda locatia cea mai potrivita pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

 
 
O vacanta de vis intr-o locatie de poveste. Multumesc pentru caldura sufletului si pentru bucatele delicioase. Ne-am simtit extraordinar, ca acasa, poate chiar mai bine. Vom reveni cat de curand. Multumim mult de tot pentru ospitalitate. 
Maria si Alexa Balla, Bucuresti 
Vila Cetina - 3***

 

Conditii de cazare excelente, ideal pentru grupuri de 12 persoane care doresc sa se organizeze singuri cu prepararea mancarii. 

La dispozitie: 6 dormitoare / 5 bai / living / bucatarie / dining room / foisor / gratar / wi-fi / leagan. Vedere la munte de la terase si balcoane.

 

Structura: parter: living cu terasa / dining room / bucatarie / un dormitor cu baie. Etaj: 3 dormitoare cu baie proprie, toate cu terasa. Mansarda: 2 dormitoare cu baie comuna (intrare pe hol), balcon. Afara: mobilier de gradina langa casa / leagan / foisor foarte spatios / gratar / spatiu verde.

Posibilitate de extindere cazare cu 1-4 persoane.

Locuri de parcare: 2-3 masini

Casa din Deal - 2**

 

Conditii de cazare bune, ceva mai modeste decat pensiunea-sora situata putin mai la vale (Vila Cetina), dar cu avantajul ca ofera cele mai frumoase priveliste ale obcinilor Mestecanisului si Feredeului. Casa din Deal este ideala pentru grupuri de 10 persoane care doresc sa se organizeze singuri cu mancarea. Optional se poate servi masa la Casa Ileana (1-2 minute de mers pe jos).

Atentie, in special pentru persoanele care se deplaseaza ceva mai greu si/sau daca veti incarcati cu bagaje! De la locul unde se poate parca masina, este un urcus de dificultate medie de aproximativ 50 metri. Cazarea se poate suplimenta cu 1-2 locuri

Si locurile mici au farmecul lor, lucru confirmat in cateva zile petrecute la Fundu moldovei. Aroma Bucovinei, stralucirea sarbatorilor de iarna si trecerea spre un nou inceput ne fac sa ne amintim cu drag de gazdele noastre, de caldura sufletelor lor si de ospitalitatea acestora. Multumim pentru tot!  
Adriana si Adrian, Monica si Daniel, Alice si Dan, dna Coca, Ciprian (Viorel – Galati) 
 
Doar prin sunete as putea reda ce am simtit aici in preafrumoasa Bucovina, cu oameni frumosi si primitori, cu peisaje irepetabile. Aceste cuvinte le adresez doamnei Ileana, stapana acestei minunate case unde ne-am simtit minunat!   
Vasile Goia 
Dirijor si compozitor, Filarmonica Chisinau 
Casa Ileana 2**

 

Prima noastra pensiune, a fost initial casa de vacanta a gazdelor (inca folosita astfel), de aici si atmosfera de familie mai potrivita celor care doresc mai degraba sa se simta la noi ca intr-o vizita la prietenii de la munte.

 

Adaptata de-a lungul anilor pentru a oferi conditii cat mai bune de cazare, Casa Ileana este ideala pentru grupuri de 4-8 persoane care doresc sa serveasca si masa la pensiune (demipensiune). 

Structura – living / 4 dormitoare / 3 bai cu dus si un grup sanitar (acces de pe hol sau direct din camera)  / terasa / foisor / gratar.

 
La Mamina 2**

 

Etajul casei bunicii, careia noi ii spuneam Mamina, a fost transformat acum cativa ani si ofera acum conditii bune de cazare in 4 dormitoare (dimensiuni medii) dintre care 2 au baie proprie si 2 o baie comuna cu acces de pe hol.

 

Ideal pentru grupuri de 6-8 persoane care doresc sa beneficieze bune de cazare la un pret decent si sa se bucure de relaxare in livada.

 

Optiuni pentru masa: demipensiune (mesele se servesc la Casa Ileana, in aceeasi curte, la 30 m distanta) sau gratar afara - La Mamina nu are bucatarie proprie, dar exista frigider si cafetiera.

 

Afara: foisor / gratar / leagan.

Am petrecut la vila Mamina o vacanta de vis in care nu am descoperit doar Bucovina, ci un adevarat colt de rai. Acum, in ultima seara, privim inapoi la nenumarate amintiri pe care ni se pare ca le-am cules intr-o viata. Sase zile au trecut atat de repede… Vom pastra mereu in suflet peisajele minunate, zambetul gazdei, farmecul foisorului din curte si glasul lui Butzi (vacuta). Va multumim pentru tot!  
Dana Minca, Carmen si Relu Dina, Elena Haiducu, Cristian Neagu, Claudia si Adrian Busuioc-Haiducu – Bucuresti 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now